Pouw Private Lease

Je hoeft alleen nog maar te tanken!

Voor wie is Pouw Private Lease?

Pouw Private Lease is er voor iedereen die in een nieuwe auto wil rijden voor een vast maandbedrag en zich geen zorgen wil maken over onvoorziene kosten. Je hoeft geen grote uitgaven te doen om in een gloednieuwe Audi of Volkswagen te kunnen rijden. Zo is Pouw Private Lease er voor iedereen, ook voor jou! Kijk maar eens naar de volgende voorbeelden:

De Young Professional

Marloes heeft als starter net haar Hbo-opleiding Verpleegkunde in de pocket en sinds kort werkt
ze in het ziekenhuis. Soms moet ze ook werken op andere locaties van de kliniek, waar het
onmogelijk is om er met het openbaar vervoer te komen. Een eigen autootje zou dus ideaal
zijn, maar met haar beperkte spaargeld is alleen een oud gebakje haalbare kaart.
Door Pouw Private Lease kan Marloes toch zonder grote investering in een splinternieuwe
Volkswagen Move up! rijden. Ze betaalt maandelijks slechts € 310,- om 15.000 kilometer per jaar te mogen rijden en alleen de brandstofkosten komen hier nog bovenop. Zo kan Marloes dagelijks volledig zorgeloos naar haar werk afreizen.

De Zelfstandig Ondernemer

Jim is net begonnen als zelfstandig ondernemer en vol trots heeft hij nu zijn eigen bedrijfje in webdesign. De start is veelbelovend en na al een paar flinke investeringen te hebben gedaan, komt Jim erachter dat hij dringend een auto nodig heeft om zijn klanten te bezoeken. Maar genoeg investeringsruimte om een auto aan te schaffen heeft Jim niet en een zakelijke auto zorgt voor bijtelling over zijn privé inkomen. Dat wil Jim niet! Daarom kiest Jim voor Pouw Private Lease. Voor maar € 420,- per maand op basis van een looptijd van 36 maanden, een eigen risico van € 125,- en een jaarlijks kilometrage 20.000 kilometer least hij prachtige metallic zwarte Audi A1 Sportback Adrenalin. Zo heeft Jim geen last van bijtelling en daarnaast kan hij de kilometers die hij als particulier in zijn leaseauto rijdt per gereden kilometer aftrekken. Jim rijdt nu een gloednieuwe en representatieve auto met alle voordelen van een auto van de zaak. De voordelen van privé lease zijn dus ook voor ZZP’ers interessant!

Gepensioneerden

Henk en Jenny zijn 73 jaar oud, gepensioneerd, maar nog in de bloei van hun leven. Ze vinden het heerlijk om een dagje een museum te bezoeken of om met vrienden een mooie fietstocht te maken. Henk en Jenny rijden niet veel meer, maar ze vinden het wel erg belangrijk om mobiel te blijven. En dat zonder zich druk te hoeven maken over al dat gedoe met het onderhoud of de reparaties van hun auto. Een Pouw Private Lease-contract biedt uitkomst. Voor slechts € 368,- per maand rijden ze nu 10.000 kilometer per jaar in hun gloednieuwe Volkswagen Golf Comfortline, waar met een trekhaak ook nog eens hun fietsen achterop kunnen. Zo rijden Henk en Jenny volledig zonder zorgen!

Jong gezin

Als jonge moeder van twee kinderen vliegt Iris dagelijks van hot naar her. De kinderen van school ophalen, boodschappen doen en 's avonds zoonlief weer naar de voetbal brengen. En dan werkt ze ook nog parttime als secretaresse. In haar drukke leven is een tweede auto voor Iris onmisbaar, maar onlangs kreeg ze te horen dat haar vertrouwde autootje niet lang meer heeft. Tijd voor een nieuwe dus! Via de website van Pouw Private Lease ziet Iris dat ze al voor € 201,- per maand een prachtige witte Volkswagen Take up! kan leasen. Met inruil van haar huidige auto krijgt ze zelfs nog eens € 10,- per maand extra korting. De keuze is voor Iris snel gemaakt. Zij gaat voor Pouw Private Lease!

Benieuwd hoe uw ideale Pouw Private Lease Abonnement eruit ziet? Neem hieronder vrijblijvende contact met ons op!