Officieel leasepartner van

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het Keurmerk Private Lease. Stichting Keurmerk Private Lease is opgericht om de consument te beschermen. Bij Pouw Private Lease zijn wij als één van de eerste partijen aangesloten bij het Keurmerk Private Lease.

Waarom private leasen via Pouw Private Lease?

 • Aangesloten bij het Keurmerk Private Lease.
 • Zowel onderhoud, reparatie als banden via de officiële dealer.
 • Pouw Private Lease gaat nog een stap verder met vervangend vervoer na 24 uur.
loading...

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

Profiteren van de zekerheid van het Keurmerk Private Lease

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease:

 1. Eerlijke voorwaarden
  De Algemene voorwaarden zijn eerlijk en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond. 
 2. Compleet product
  Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Het leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting en schadeverzekering inzittenden.
 3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  De leasemaatschappij gaat samen met jou bekijken en beoordelen hoeveel je wilt en kunt betalen. Daardoor heb je de zekerheid dat de maandelijkse leasekosten betaalbaar blijven.
 4. 14 dagen bedenktijd
  Je moet zorgeloos kunnen genieten van jouw private leaseauto en een goede keuze kunnen maken. Daarom heb je 14 dagen bedenktijd.
 5. Zekerheid bij klachten
  Een eventueel geschil wordt snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Bekijk hier de Algemene voorwaarden Keurmerk Private lease inclusief de aanvullende voorwaarden.

Veelgestelde vragen

Kan het maandbedrag van het Pouw Private Lease tijdens de looptijd nog wijzigen?

Contract voor 1 februari 2016:

Wanneer er aanpassingen worden gedaan in de looptijd en het aantal kilometers per jaar bij een hercalculatie (bijvoorbeeld op verzoek van de klant), zal de leaseprijs wijzigen. De klant krijgt ook een eenmalige rekening (debet of credit) over de voorgaande periode. Daarnaast heeft Volkswagen Pon Financial Services het recht om het maandbedrag aan te passen indien er premieverhogingen zijn en er wettelijke wijzigingen plaatsvinden. Denk hierbij aan landelijke/provinciale verhoging van de wegenbelasting, verhoging assurantiebelasting of BTW aanpassing.

Contract vanaf 1 februari 2016:

Wanneer er aanpassingen worden gedaan in de looptijd en het aantal kilometers per jaar bij een hercalculatie (bijvoorbeeld bij de jaarlijkse kilometerafrekening of wanneer de klant dit aanvraagt), zal de leaseprijs wijzigen. De klant krijgt ook een eenmalige rekening (debet of credit) over de voorgaande periode. Daarnaast heeft Volkswagen Pon Financial Services het recht om het maandbedrag aan te passen indien er wettelijke wijzigingen plaatsvinden. Denk hierbij aan landelijke/provinciale verhoging van de wegenbelasting, verhoging assurantiebelasting of BTW aanpassing.

Ook geldt dat het maandbedrag kan worden aangepast wanneer er een verhoging van de prijs van de auto plaatsvindt tussen de datum van ondertekening contract en de afleverdatum van de auto.