Pouw Private Lease

Je hoeft alleen nog maar te tanken!

In vijf stappen naar een nieuwe auto met
Pouw Private Lease!

Pouw Private Lease werkt heel eenvoudig. In slechts vijf stappen rij je binnen de kortste keren een gloednieuwe auto!

Stap 1: Kies je droomauto

Browse onze gehele voorraad eens rustig door om jouw droom Volkswagen of Audi te vinden. Bij Pouwerdeal-auto’s vindt je het extra scherpe Pouw Private Lease-tarief. Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen droomauto zelf samen te stellen.

Stap 2: Stel je leasecontract op

Nu je jouw ideale Volkswagen of Audi hebt gevonden is het tijd om je
leasecontract te op te maken. Bepaal je looptijd, het eigen risico, de extra opties
die je wilt (bijvoorbeeld winterbanden) en het aantal kilometer dat je per jaar wilt rijden. 

Stap 3: Vraag een offerte of proefrit aan of bestel direct

Nu je jouw Pouw Private Lease-abonnement volledig naar wens hebt samengesteld is het tijd om een offerte of proefrit aan te vragen. Wij sturen je een Pouw Private Lease-offerte waar je in één oogopslag kunt zien wat jouw definitieve maandbedrag is. Ook de taxatie van je inruilauto staat op de offerte vermeldt. Wil je eerst eens proefrijden in je auto naar keuze? Geen probleem! Wij plannen graag een proefrit met je in. Het is ook mogelijk om je droomauto direct te bestellen. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons of de aanvraag is goedgekeurd. 

Stap 4: Goedkeuring van het contract

Wanneer jouw Pouw Private Lease-offerte volledig naar wens is en je het document hebt ondertekent zullen wij het contract beoordelen. Om te controleren of Pouw Private Lease voor jou verstandig is doen wij een kredietcheck hebben wij een aantal financiële documenten van je nodig. Hiervoor raadplegen wij het BKR in Tiel, dat tevens jouw Private Lease-abonnement als kredietovereenkomst registreert. Dit kan invloed hebben op uw toekomstige leencapaciteit.

Stap 5: De aflevering van jouw gloednieuwe Audi of Volkswagen

Wanneer er akkoord wordt gegeven voor de offerte kun je jouw Pouw Private Lease-contract ondertekenen. De auto wordt rijklaar gemaakt en we spreken af wanneer je de nieuwe auto kunt komen ophalen. In onze showroom overhandigen we je de sleutels en dan is het zo ver: je kunt onbezorgd rijden in jouw gloednieuwe droomauto!