Pouw Private Lease

Je hoeft alleen nog maar te tanken!

Ervaringen met Pouw Private Lease!

Pouw Private Lease staat voor zekerheid en zorgeloos rijden. Niet zo gek dus dat steeds meer mensen kiezen voor het gemak van private leasen bij Pouw. Deze klanten gingen je al voor!

 

Susanne Muller (32 jaar) – Volkswagen up!


'Ik was een van de eersten die bij Pouw een Private Lease-abonnement afsloot en ik heb er geen dag spijt van gehad. Voor een vast bedrag een mooie nieuwe auto rijden, waarbij ik totaal geen omkijken meer heb naar vaste lasten als verzekering en wegenbelasting. Ik word door een vast contactpersoon van Pouw netjes gebeld als mijn Volkswagen up! voor een onderhoudsbeurt moet komen en ik hoef alleen nog te tanken. Ideaal!'

 

Lisette Schilder (35 jaar) – Volkswagen up!


‘Het concept van Pouw Private Lease sprak mij direct aan, omdat alles voor je geregeld wordt. Ik vind het zeer prettig dat ik geen onzekerheid heb over de bijkomende kosten aan mijn Volkswagen up! Ook het onderhoud is bij Pouw heel goed geregeld; je maakt een afspraak en binnen no time ben je aan de beurt, zonder wat te hoeven doen. Ik zou anderen Pouw Private Lease zeker aanraden. Al mijn autokosten overzichtelijk in mijn mail, een vast bedrag per maand en mooi rijden in een nieuwe Volkswagen!’

 

Tanja Hamhuis (25 jaar) – Volkswagen up!


‘Pouw Private Lease is voor mij als beginnend professional echt ideaal. Nadat ik mijn Hbo-studie succesvol heb afgerond, ben ik begonnen als leerkracht in het basisonderwijs. Omdat ik als invalster op veel verschillende basisscholen werk is een goede auto voor mij onmisbaar, maar als starter had ik niet genoeg financiële middelen om meteen een betrouwbaar exemplaar aan te schaffen. Gelukkig hoorde ik van Pouw Private Lease. Nu rij ik zonder zorgen heerlijk rond in mijn nieuwe Volkswagen up! Dat was mij anders nooit gelukt!'